Nieuwe Wwft-meldplicht zonder relatie met witwassen/terrorismefinanciering

door Ellen Timmer

Door middel van de gewijzigde indicatoren introduceert de Nederlandse overheid een verplichting tot melding van transacties, zonder dat sprake hoeft te zijn van een vermoeden van witwassen of terrorismefinanciering. Zie hierover mijn artikel op mijn algemene weblog en het bericht op dit weblog inzake de nieuwe indicatoren voor trustkantoren.

De hiervoor genoemde gewijzigde indicatoren maken onderdeel uit van een consultatie die ik op dit weblog ook al heb aangekondigd. Aan die consultatie heb ik meegedaan; ik heb vragen gesteld over deze nieuwe meldplicht zonder relatie met witwassen of terrorismefinanciering.

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: