Nieuw: Holland Quaestor, de vereniging van Dienstverleners voor Ondernemingen (ook bekend als trustkantoren)

door Compliance Platform Trustkantoren

Sinds kort is de website van Holland Quaestor, de vereniging van Dienstverleners voor Ondernemingen (ook bekend als trustkantoren) actief. Uit de voorpagina blijkt dat Holland Quaestor in 2012 is ontstaan uit een fusie van de Vereniging International Management Services (“VIMS”) en de Dutch Fiduciary Association (“DFA”). Voorts schrijft men:

De vereniging heeft 75 leden die allen beschikken over een vergunning van De Nederlandsche Bank N.V. op grond van de Wet toezicht trustkantoren (“Wtt”). De leden van Holland Quaestor onderschrijven de gedragscode van de vereniging en zij voldoen aan de gestelde eisen van opleiding en kwaliteitszorg. De leden van Holland Quaestor representeren bij benadering 80% (in omzet en aantal personeelsleden) van de markt.

De fusie lijkt heel vers te zijn, want de organisatie is nog niet in het handelsregister te vinden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: