Wordt het tijd voor een Nationale Fraude Autoriteit?

door Ellen Timmer

Op 12 juni 2014 heeft kamerlid Sharon Gesthuizen een initiatiefnota ingediend, getiteld “Naar een Nationale Fraude Autoriteit (NFA)”. Zij stelt voor om een volwaardige Nationale Fraude Autoriteit op te richten, naar Brits voorbeeld, die de fraudebestrijding naar een hoger plan moet tillen. Onlangs heeft de vaste commissie voor Veiligheid en Justitie vragen en opmerkingen ingediend over de initiatiefnota. Meer informatie in mijn artikel op mijn algemene weblog.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: