Bijeenkomst Compliance Platform Trustkantoren op 24 januari 2013, thema: De consequenties voor de trustbranche van de flex-bv en wet bestuur & toezicht

door Compliance Platform Trustkantoren

Op donderdag 24 januari 2013 zal er weer een bijeenkomst van het Compliance Platform zijn. Bijeenkomsten van het Compliance Platform kunnen worden bijgewoond door een ieder die zich met compliance in de trustsector bezighoudt. Er is gelegenheid van gedachten te wisselen over een actueel onderwerp naar aanleiding van een inleiding door een spreker.
Ellen Timmer, advocaat bij Pellicaan Advocaten zal ons het een en ander vertellen over de “De consequenties voor de trustbranche van de Flex BV en de wet bestuur & toezicht
Er zal voldoende gelegenheid zijn om vragen te stellen en tijdens de borrel, na afloop, kan er genetwerkt worden.
Het Amsterdamse kantoor van Pellicaan Advocaten is zo vriendelijk om ons 24 januari a.s. gastvrijheid te verlenen.

Ontvangst: 16.00 uur
Aanvang presentatie: 16.30 uur

Locatie:
Pellicaan Advocaten
Queens Towers
Wilhelminatoren Delflandlaan 1
1062 EA Amsterdam
Routebeschrijving (pdf)

Er wordt van iedereen een bijdrage van E 5.—gevraagd, zodat we de spreekster alsmede degene die de faciliaire ondersteuning biedt, op passende wijze kunnen bedanken.
Kunnen jullie uiterlijk 20 januari a.s. per mail laten weten of jullie bij de bijeenkomst op 24 januari a.s. aanwezig zullen zijn, in verband met de organisatie? Mochten jullie nog compliance officers kennen dan wel mensen die zich bezighouden met compliance in de trust-sector en die ook geinteresseerd zijn om de bijeenkomst bij te wonen, dan kunnen jullie de contact-gegevens aan mij doorsturen, zodat zij alsnog een uitnodiging kunnen ontvangen.

Dan nog iets anders: Ellen Timmer heeft een website gemaakt voor het Compliance Platform: https://complianceplatformtrustkantoren.wordpress.com/ Ik zou jullie willen aanraden hierop een e-mail abonnement te nemen. Via deze weg kunnen jullie dan in de toekomst een vooraankondiging krijgen van de bijeenkomsten van het compliance platform alsmede eventuele andere berichten.

Ik hoop jullie allen de 24e te zien!

Hartelijke groet,
Marianne van Rappard

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: